Afyonkarahisar Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Bireysel ve toplumsal yaşam için gerekli olan mesleğin gerektirdiği bilgi beceri ve iş alışkanlıklarını edinmiş, ekonomik ve teknolojik gelişmelere ve bunların yol açtığı değişime uyum sağlayabilen, yurt ölçeğinden dünya ölçeğine düşünebilme becerisine sahip, bilinçli ve üretken elemanlar yetiştiren bir kurum olma yolunda ilerlemektir.

Misyon: Bireylerin iyi insan, iyi vatandaş, iyi meslek elemanı olmaları, iyi eğitim almaları ile birlikte; bilgi ve teknolojiyi üreten ve mal ve hizmet üretimine yansıtabilen becerikli, etik kurallara saygılı elemanlar yetiştirmek için varız...

Başarılar: Merkezimiz son beş yıllık dönemde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Okullararası Proje Tabanlı Yarışmasında; 1 kez Bölge İkinciliği, 1 kez Bölge Mansiyon Ödülü ,3 kez İl Birinciliği,2 kez İl İkinciliği, 1 kez İl Üçüncülüğü kazanmıştır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (272) 213 21 01

WEB - https://afyonmeslekiegitim.meb.k12.tr

Adres - Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 2. Cadde 7. Sokak No12 Merkez / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 2. Cadde 7. Sokak No:12 Merkez / Afyonkarahisar (Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye binası)

Ulaşım Merkezimize ulaşım Organize minibüsleri ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezimize 10 km uzaklıkta, Organize Sanayi bölgesindedir.